luni, 30 iunie 2008

Oprire interzisa - IasiAstazi am aflat ca se implineste o saptmana de cand cei de la primarie ridica orice masina gasita sub semnele de mai sus. Situatia la care vreau sa fac referire se intampla in campusul studentesc Tudor Vladimirescu unde nu de mult pe pe langa caminele C5-C6-C7 sau instalat niste semne indicatoare de toate frumusetea. Chiar daca sau instalat nimeni nu le-a respecatat asa ca acuma o saptamana au ridicat toate masinile care se aflau pe partea cu trotuarul si au tinut-o asa toata saptamana trecuta inclusiv si astazi. Au actionat acuma pentru ca si-au dat seama ca studentii pleaca acasa, au nevoie de masini si la multi studenti le vin cunostintele si parcheaza pe unde apuca. Asa au reusit sa faca un ban gramada nenorocitii astia.

Bine ca ridica masinile unor studenti, care vin sa invete sa ridice un pic tara asta si pe a marilor nesimititi si smecheri din oras le lasa eventual le lustruiesc un pic si jeanta. Bine ca ridica masinile studentilor si masinile care stau si blocheaza intersectiile, comit infractiuni pe banda rulanta(vezi taximetristii care intorc numai pe linie dubla continua) nu le ridica. Rusine sa va fie si cu jale si amar ma gandesc ca inca 4 ani o sa-si bata joc in continuare de ieseni, de cei care muncesc sau studiaza in orasul asta. Fortza NIKITA

2 comentarii:

  1. legile trebuie respectate de toti cetetenii indiferent de pozitia sociala. Individul care scrie articolul vrea ca si studentii sa intre in randul celor mai presus de lege alaturi de politicieni, magistrati, politisti, mafioti, patroni, etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt de acord cu mesajul anterior al anonimului. angela

    RăspundețiȘtergere

Aici sunteti rugat sa va expuneti parerea. Multumesc.